Brard door het stof na pijnlijke fout in e-mailverkeer: 'Het is aan Feyenoord'

Brard door het stof na pijnlijke fout in e-mailverkeer: 'Het is aan Feyenoord'

16-03-2021 16:24 Laatste update: 16:39
122

Stanley Brard heeft door een verkeerd gestuurde e-mail voor grote onrust gezorgd binnen de jeugdopleiding van Feyenoord. De Hoofd Jeugdopleiding van de Rotterdammers uitte via de mail zijn onvrede over een aantal medewerkers, maar stuurde deze vervolgens daar de verkeerde persoon.

De mail van Brard was bedoeld voor algemeen directeur Mark Koevermans, maar belandde in de mailbox van Mark Onderwater, één van de medewerkers waar Brard zijn onvrede over uitte, weet RTV Rijnmond. Brard wilde in zijn mail aan Koevermans duidelijk maken dat Remco Schol (video en performance analist van de Feyenoord Academy), Melvin Boel (hoofdtrainer Feyenoord 18), Ulrich van Gobbel (assistent-trainer Feyenoord onder 18) en Mark Onderwater (hoofd performance Feyenoord Academy) in zijn ogen wel mogen vertrekken uit Rotterdam-Zuid.

RTV Rijnmond meldt dat Mark Onderwater na het ontvangen van de e-mail niet meer bij Feyenoord geweest is. Brard betreurt zijn pijnlijke fout en gaat door het stof. "Ik vind het heel vervelend en dat is niet goed te praten", begint de oud-voetballer. "Daarvoor heb ik mijn excuses aangeboden. Ik heb een verslag gemaakt en dat naar de clubleiding gestuurd. Het is aan Feyenoord wat ze ermee willen doen. Wat er in het rapport staat, zeg ik niet. Maar ik kijk niet naar jong of oud. Het gaat mij erom dat iemand goed is."