Lang: 'Blij dat jullie het nu ook weten, ik word hier heel erg gewaardeerd'

Lang: 'Blij dat jullie het nu ook weten, ik word hier heel erg gewaardeerd'

19-03-2021 07:49
31

Noa Lang is blij dat het nieuws over zijn contract goed is gevallen in België. Donderdag werd duidelijk dat de 21-jarige aanvaller al een verbintenis tot medio 2024 heeft getekend bij Club Brugge, dat hem na dit seizoen voor zes miljoen euro definitief overneemt van Ajax.

Lang was zelf vanzelfsprekend al enige tijd op de hoogte van het 'nieuws'. "Voor mij is dit geen nieuws", reageert de Jong Oranje-speler tegenover Het Laatste Nieuws. "Ik heb dat contract in oktober getekend. Voor mij stond het al op de planning, maar ik ben blij dat jullie het nu ook weten", lacht hij. "Het is wel mooi omdat ik ook zie dat de Belgen er blij mee zijn. Ik word hier heel erg gewaardeerd. En dat is leuk."

Club Brugge nam Lang afgelopen zomer over van Ajax mét verplichte optie tot koop. Met dertien doelpunten en negen assists in dertig wedstrijden groeide de aanvaller meteen uit tot de smaakmaker van de Jupiler Pro League-kampioen. Het nieuws over zijn contract kwam naar buiten, nadat een document was vrijgegeven vanwege de beursgang van Blauw-Zwart.