Agentschap van Koeman publiceert vernietigend Laporta-statement

Agentschap van Koeman publiceert vernietigend Laporta-statement

28-05-2021 15:51
104

Het zaakwaarnemersbureau dat de belangen van Ronald Koeman behartigt heeft op Twitter uitgehaald naar Joan Laporta, clubpresident van FC Barcelona. De handelswijze van de Catalaan wordt hevig bekritiseerd.

Laporta zou hopen op een andere trainer en tegenover Koeman hebben aangegeven dat hij twee weken op zoek gaat. Als dat niet lukt, komt de Nederlander weer in beeld en zou hij gewoon mogen blijven. Wasserman, de zaakwaarnemers van Koeman, bevestigen dit verhaal middels een statement op hun officiële kanalen.

Ze halen uit door op Twitter een verhaaltje te plaatsen waarbij het voorbeeld van een verloofd stel wordt aangehaald. 'Stel, ik wil met je trouwen maar eigenlijk heb ik daar nog twijfels over. Geef me twee weken om naar een betere partner op zoek te gaan. Als ik de juiste persoon niet kan vinden, gaan we alsnog trouwen!'

Het spijkerharde statement kan niet los gezien worden van de leugen die Laporta vrijdag verspreidde. Hij zei dat Koeman met spoed in het ziekenhuis was opgenomen met angststoornissen, maar dat blijkt niet waar te zijn. De trainer is kerngezond en was deze week alleen voor een routinecontrole in het ziekenhuis.