Langeler baalt van transfercoup FC Twente: 'Best bijzonder, veel hoger salaris'

Langeler baalt van transfercoup FC Twente: 'Best bijzonder, veel hoger salaris'

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 10:16do 24-06-2021 om 10:16

Laatste update: donderdag 24 juni 2021 om 10:21do 24-06-2021 om 10:21

Art Langeler baalt van het vertrek van Virgil Misidjan naar FC Twente. Het feit dat de Enschedese club tot zulke dingen in staat is, wringt bij de trainer van PEC Zwolle.

PEC haalde Misidjan (27) in de winterstop terug naar Nederland en wilde hem na een sterk halfjaar behouden. Dat lukte niet: Twente ging met de transfervrije aanvaller aan de haal. "Het blijft best bijzonder dat een club die er financieel best slecht voor staat, nota bene een concurrent van ons, een speler een veel hoger salaris kan bieden. Dat blijft wel zuur", reageert Langeler in De Stentor.

"Maar goed, dat is geen reden om in paniek te raken", voegt de PEC-trainer eraan toe. "Ik maak me dan ook zeker geen zorgen dat we geen spelers meer krijgen. En wat je ook niet moet vergeten: het is nog vrij vroeg in het seizoen." PEC zoekt voornamelijk aanvallers. Langeler: "En dan het liefst drie. Met de keepers zijn we klaar en in de achterhoede is het ook prima, qua bezetting. Zoals ik het ook niet nodig vind om nog middenvelders te halen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws