'Ook Liverpool heeft serieuze interesse in Malen: PSV wacht nog op voorstel'

'Ook Liverpool heeft serieuze interesse in Malen: PSV wacht nog op voorstel'

07-07-2021 16:24
145

Donyell Malen staat niet alleen in de belangstelling van Borussia Dortmund, maar ook van Liverpool. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Er is nog geen officieel bod binnen voor de spits van PSV, maar dat zal niet lang meer duren.

Het regionale blad laat weten dat Malen goed in de markt ligt. Dortmund en Liverpool zijn zeer serieus en ook 'een aantal andere clubs' hebben de rappe aanvaller op een lijstje gezet. John de Jong, directeur voetbalzaken van PSV, heeft echter nog geen officieel bod binnen gekregen. De verwachting is echter dat dit niet lang meer zal duren.

Tot dat moment moet Malen en ook Denzel Dumfries zich gewoon weer melden bij de selectie van trainer Roger Schmidt. Vooralsnog is afgesproken dat dat over anderhalve week zal gebeuren. Als ze op dat moment nog niet zijn verkocht, sluit het tweetal dan weer aan. Honderd procent zekerheid daarover is er echter nog niet.

In de afgelopen drie seizoenen was Malen telkens goed voor tien competitietreffers of meer namens PSV. In zijn eerste volledige seizoen voor de Eindhovenaren scoorde hij tien keer, waarna hij elf (2019-2020) en negentien (2020-2021) doelpunten liet noteren. Hij was ook onderdeel van de EK-selectie van de vertrokken bondscoach Frank de Boer.