Problemen bij PSV-tegenstander Galatasaray stapelen zich op na positieve tests

Problemen bij PSV-tegenstander Galatasaray stapelen zich op na positieve tests

16-07-2021 23:10
69

Galatasaray, in de tweede voorronde van de Champions League de tegenstander van PSV, heeft te kampen met de nodige problemen. Zo zijn er twee spelers positief getest op het coronavirus en die mogen niet meespelen tegen de Eindhovenaren.

Op woensdag 21 juli komt Cim Bom op bezoek in het Philips Stadion, maar zonder twee positief geteste spelers. De club maakt vrijdagavond bekend dat zij in quarantaine zijn gegaan en niet mee zullen reizen naar Eindhoven. Om wie het gaat is niet duidelijk.

De voorbereiding van de Turken op het voorrondetreffen met PSV verliep al niet soepel. Een oefenduel met Olympiakos werd op het allerlaatste moment afgelast vanwege problemen aan de Griekse grens. Daardoor werd hef oefenprogramma kleiner, nu wordt de selectie kleiner.

PSV en Galatasaray strijden als nummers twee van Nederland en Turkije om een plekje in de derde voorronde van de Champions League. Na de wedstrijd van aanstaande woensdag moet de formatie van trainer Roger Schmidt een week later naar Istanbul voor de return.