Diario Sport: 'De lach op het gezicht van Cillessen komt door één man'

Diario Sport: 'De lach op het gezicht van Cillessen komt door één man'

Gepubliceerd: maandag 19 juli 2021 om 09:51ma 19-07-2021 om 09:51

Laatste update: maandag 19 juli 2021 om 10:26ma 19-07-2021 om 10:26

Jasper Cillessen is vol goede moed aan een nieuw seizoen begonnen bij Valencia. Volgens Diario Sport is de lach terug op het gezicht van de 32-jarige Nederlander.

Dat Cillessen het weer naar zijn zin heeft bij Los Che komt door één man, stelt de Catalaanse sportkrant. 'De lach van Cillessen heeft één naam: José Bordalás.' De voormalig Getafe-trainer werd in mei aangesteld als opvolger van Javi Gracia. Spaanse media schreven eerder al dat Bordalás in Cillessen een steunpilaar ziet voor zijn elftal die hij koste wat kost wil behouden. Dat vertrouwen doet de doelman duidelijk goed.

De voormalig NEC- en Ajax-sluitpost stond sinds zijn overstap van FC Barcelona naar Valencia in 2019 liefst 150 dagen aan de kant door drie verschillende blessures. Tot overmaat van ramp miste hij het EK met het Nederlands elftal door een coronabesmetting. Hij merkt nu echter dat er een frisse wind waait bij Valencia. Dat schrijft hij toe aan Bordalás, van wie bekend is dat hij spelers tot het uiterste laat gaan.

Cillessen keepte vrijdag negentig minuten tijdens de oefenzege op Villarreal (3-2). "Het gaat goed met me. We hebben nu ook veel karakter in de ploeg. Ik denk dat het een goed jaar voor ons gaat worden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws