'Álvarez wordt gebeld en benaderd, maar wil absoluut niet weg bij Ajax'

'Álvarez wordt gebeld en benaderd, maar wil absoluut niet weg bij Ajax'

06-08-2021 16:10
125

Edson Álvarez wil niet weg bij Ajax. Stade Rennais doet er alles aan om de Mexicaan binnen te halen, maar die negeert alle toenaderingen die hem vanuit Bretagne worden gedaan.

Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, gaf al aan dat Álvarez niet te koop is en zelf wil hij ook helemaal niet weg. Rennes wil er echter niets van weten. "Ze blijven maar proberen en ze hebben allerlei kanonnen ingezet om het voor elkaar te krijgen", vertelt Mike Verweij van de Telegraaf in hun podcast.

De Mexicaan raakt er niet door in de war. "Hij wordt gebeld en benaderd, maar zelf weet hij het eigenlijk wel. Hij wil bij Ajax blijven. Overmars heeft wel gezegd dat hij niet weg mag, maar elke speler is te koop. En bij een bedrag van twintig miljoen euro gaat hij gewoon om tafel, maar Álvarez zelf heeft op de rem getrapt."

De verdediger annex middenvelder kwam met zijn land uit op de Gold Cup en verloor in de finale met 1-0 van de Verenigde Staten. Van een lange vakantie is echter geen sprake, aangezien Álvarez alweer is aangesloten bij de Amsterdamse selectie.