Update: RMC en L'Équipe trekken berichtgeving over Messi in

Update: RMC en L'Équipe trekken berichtgeving over Messi in

10-08-2021 00:06 Laatste update: 00:05
84

Paris Saint-Germain en Lionel Messi staan op het punt om de contractonderhandelingen af te sluiten. De Argentijn is maandagavond geland op Ibiza, waar hij een afspraak had met president Nasser Al-Khelaïfi van PSG.

Dat melden RMC Sport en L'Équipe. Het is de bedoeling dat PSG en het kamp-Messi dinsdag een klap op de transfer geven. De zaak wordt uitgebreid behandeld door zijn zaakwaarnemers en juristen. Messi en PSG hebben op hoofdlijnen al een akkoord over een contract voor twee seizoenen met een optie op nog een seizoen. Het gaat nog om enkele details, maar beide partijen zijn voornemens om eruit te komen.

Ondertussen bereidt heel Parijs zich voor op de transfer van de eeuw. Messi was tot maandagavond nog in Barcelona, waar hij wachtte op groen licht. Hij is in zijn privéjet gestapt en naar Ibiza gevlogen. Dat is geen onbekend terrein voor Al-Khelaïfi. In 2017 bereikte hij daar een doorbraak in de transfersoap rond Neymar. 

Als PSG en Messi er uitkomen, pakt de Franse topclub zijn komst waarschijnlijk groots aan. PSG huurde destijds de Eiffeltoren om de komst van Neymar bekend te maken. Er wordt gespeculeerd dat de club nu weer iets van plan is.

Update: RMC en L'Équipe hebben hun berichtgeving over Messi ingetrokken. 'Vals alarm', klinkt het. Een vlucht naar Ibiza is slechts een mogelijkheid. Messi schijnt nog in Barcelona te zijn.