Dumfries wil het niet over de titel hebben: 'Maar we willen wel van plek vier af!'

01-03-2020 18:58 Laatste update: 23:48
37

Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Denzel Dumfries wil zo snel mogelijk hogerop met PSV en baalt dat dat zondagmiddag niet is gebeurd. De Eindhovenaren speelden met 1-1 gelijk tegen Feyenoord en PSV-aanvoerder Dumfries zegt tegenover VoetbalPrimeur dat hij baalt dat zijn ploeg daarmee een kans laat liggen.

Bennett van Fessem
EINDHOVEN

PSV had immers in kunnen lopen op AZ of Ajax, aangezien die ploegen zondagavond nog tegenover elkaar staan. "Als één van de twee, of ze allebei, punten laten liggen is het dus zonde dat je nu niet inloopt", zegt Dumfries voor de camera van VoetbalPrimeur. "Maar wij houden ons daar voorlopig niet mee bezig. Wij willen gewoon zo hoog mogelijk eindigen. Maar we willen wel van plek vier af! Dat lijkt me logisch."

Ook Nick Viergever denkt dat PSV een kans heeft laten liggen om in te lopen op de bovenste twee teams, maar gaat niet naar de wedstrijd kijken. "Ik ga lekker uit eten met familie. Je zal de wedstrijd wel meekrijgen, maar een gewenste uitslag is moeilijk. Als het gelijk wordt blijft natuurlijk alles hetzelfde. Laten we dat maar doen dan."