Van 't Schip: 'Hopelijk kan Oranje dat een vervolg geven op een groot toernooi'

03-03-2020 21:20
8

Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

John van 't Schip denkt dat Oranje een serieuze kandidaat is voor de Europese titel. De bondscoach van Griekenland, dat voor het EK nog vriendschappelijk tegen het Nederlands elftal zal spelen, prijst in gesprek met VoetbalPrimeur zijn collega-keuzeheer Ronald Koeman.

Bennett van Fessem
AMSTERDAM

Van 't Schip bombardeert Oranje tot één van de favorieten voor de titel. "Ronald heeft samen met zijn staf goed werk verricht", zegt de bondscoach der Grieken tegenover VoetbalPrimeur. "Er staat een elftal en het volk herkent zich daarin met de jonge jongens. Hopelijk kunnen ze dat een vervolg gaan geven op een groot toernooi. Ze zijn voor mij wel één van de favorieten."

De Grieken kijken uit naar het oefenduel met Oranje, waarin ze niet van plan zijn om het de mannen van Koeman eenvoudig te maken. "Wij moeten het hebben van oefenwedstrijden, omdat we geen EK spelen. Ik denk ook niet dat we met een B-team zullen spelen, want mijn team heeft laten zien dat ze aardig spelen tegen goede tegenstanders. We gaan proberen ze goed partij te bieden."