Feyenoord ving bot bij Dost: 'Ik heb mijn hele leven op zijn kop gezet'

Feyenoord ving bot bij Dost: 'Ik heb mijn hele leven op zijn kop gezet'

02-11-2021 19:44
22

Bas Dost stond afgelopen zomer in de belangstelling van Feyenoord, maar hij besloot bij Club Brugge te blijven. De 32-jarige spits vertelt aan Het Laatste Nieuws waarom hij afzag van een overstap naar Rotterdam.

"Ik was hier net een halfjaar", laat Dost weten aan de Belgische krant. Hij kwam over van Eintracht Frankfurt, dat vier miljoen euro ontving. "Ik heb mijn hele leven op zijn kop gezet om naar hier te komen, om dan na een halfjaar te zeggen: Ik ga er weer vandoor...?"

Bovendien scoorde Dost vorig seizoen nog tien keer in 22 wedstrijden voor Club Brugge, waarmee hij Belgisch kampioen werd. "In mijn ogen zijn dat oké statistieken. Het kon beter, ja, maar die cijfers zijn gewoon prima. Ik was bovendien hongerig. Omdat ik het gevoel heb dat het nog veel beter kan. Dus nee, vertrekken in augustus was voor mij geen optie."

Dost zit dit seizoen voornamelijk op de bank bij de Belgische topclub, al scoorde hij zondag twee keer tegen STVV. Feyenoord ging uiteindelijk in zee met Cyriel Dessers.