Slot: Niet geheel verrassend voor ons dat een wedstrijd zo loopt als nu

Slot: "Niet geheel verrassend voor ons dat een wedstrijd zo loopt als nu"

15-12-2021 21:31 Laatste update: 21:48
36

Arne Slot baalt als een stekker van de nederlaag tegen FC Twente, maar is anderzijds niet verrast door het verloop van de wedstrijd. Feyenoord miste kans na kans en kreeg de deksel op de neus in de verlenging.

Feyenoord gaf de 0-1 voorsprong in de slotfase weg. "Het is niet geheel verrassend voor ons dat een wedstrijd zo loopt als nu, dit is structureel", zegt Slot tegen ESPN. "Het heeft ons al een paar keer pijn gedaan in de competitie. Er moest een winnaar komen, anders had het ook nu na negentig minuten gelijk gestaan. Het positieve is dat we beter speelden dan de vorige keer, maar uiteindelijk gaat het erom dat je de wedstrijd niet wint."

Twente-doelman Lars Unnerstall bleek niet te passeren. "Dat is absoluut een kwaliteit van hem, het is niet voor het eerst dat ik hem zo zie keepen tegen ons", zegt Slot. "Ik heb ook een paar keer tegen hem gespeeld toen hij bij VVV-Venlo zat, toen zag je dit ook veel. Alle credits naar hem. Als we nog een half uur hadden gespeeld, hadden we misschien nog niet gescoord, dus dat is de andere kant."

"Het is niet zo dat we op basis van ons spel met knikkende knieën naar zondag gaan, maar we weten wel dat we met Ajax een hele sterke tegenstander treffen. Ik ben benieuwd naar hoe we ons daar tegen gaan wapenen", zegt Slot over De Klassieker van zondag.