Unnerstall ziet PSV-doelman Drommel worstelen: 'Er wordt meer naar je gekeken'

Unnerstall ziet PSV-doelman Drommel worstelen: 'Er wordt meer naar je gekeken'

15-12-2021 22:15
19

Lars Unnerstall speelde een dijk van een wedstrijd tegen Feyenoord, maar de positieve kritieken doen hem weinig. Hij zegt dat het sentiment weer volledig om kan slaan als het even minder gaat.

Mede dankzij een uitblinkende Unnerstall plaatste FC Twente zich voor de volgende ronde van de beker. "Dat is voetbal: als het goed gaat, zijn mensen snel positief. Als het slecht gaat, trekken ze het in. Ik probeer er niet veel naar te luisteren, of het nou goed of slecht is", zegt hij op de persconferentie.

Ook bij ESPN kwamen de prestaties van Unnerstall ter sprake. "Iedere keeper weet dat als je een paar ballen pakt, je goed in de wedstrijd zit. Dan heb je nog meer vertrouwen in jezelf en vandaag was zo'n dag, dat is natuurlijk mooi."

Unnerstall maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar Twente, Joël Drommel bewandelde de omgekeerde weg. Drommel heeft het moeilijk in Eindhoven. "Ze staan op één, dus ze doen toch iets goed. Joël is een prima keeper, hij heeft wat tijd nodig om te wennen aan een grotere club en internationaal voetbal. Er wordt meer naar je gekeken en dat is gewoon wennen. Daar kan hij alleen maar sterker van worden."