'Ajax krijgt forse concurrentie voor Bergwijn, die Conte begint te overtuigen'

'Ajax krijgt forse concurrentie voor Bergwijn, die Conte begint te overtuigen'

23-12-2021 13:30
20

Ajax is niet de enige club met belangstelling voor Steven Bergwijn. Dat meldt Sky Sports. Volgens het Engelse medium zijn ook Sevilla en clubs uit Frankrijk en Duitsland in de markt.

Bergwijn drukte woensdagavond zijn stempel op de gewonnen League Cup-wedstrijd van Tottenham Hotspur tegen West Ham United (2-1), maar de vraag is hoe lang hij nog zijn kunsten vertoont in Londen. Naast Ajax hebben Sevilla en clubs uit Frankrijk en Duitsland interesse.

Wedden

Meer odds

De status van Bergwijn is echter veranderd, meldt Sky Sports. Spurs-manager Antonio Conte ziet het weer zitten in de Oranje-international, die Nederland in november naar het WK schoot. Bergwijn heeft indruk gemaakt op de trainingen en de laatste wedstrijden. Het is Sky ter ore gekomen dat Bergwijn 'heel goed traint en in topvorm is'.

"Bergwijn speelde heel goed", zei Conte na de zege op West Ham over de oud-PSV'er, die scoorde en een assist gaf. "Dat doelpunt zal een boost voor hem zijn. Deze twee weken met veel spelers met corona hebben Steven geholpen heel goed te begrijpen wat ik van hem verlang."