'Bergwijn kan carrière nieuw leven inblazen in Spanje: Ajax krijgt concurrentie'

'Bergwijn kan carrière nieuw leven inblazen in Spanje: Ajax krijgt concurrentie'

30-12-2021 14:16
56

Sevilla wil de selectie deze winter versterken met Steven Bergwijn. De Spaanse club deed in 2020 een tevergeefse poging om de Nederlander over te nemen van PSV, maar toont anderhalf jaar later opnieuw interesse. 

Bergwijn voldoet op dit moment aan alle eisen van Sevilla, schrijft AS. Volgens het Spaanse medium zijn types als Bergwijn buitenkansjes waar technisch directeur Monchi op loert. Er is wel één maar: voor Sevilla blijft Anthony Martial topprioriteit. Wanneer een winterse transfer van de Fransman niet tot stand komt, schakelen Rojiblancos door naar de Oranje-international.

Afgelopen dinsdag was Bergwijn al om onbekende redenen afwezig tijdens het duel van Tottenham Hotspur met Southampton. Het wakkerde de geruchten van een naderende transfer aan, al verklaarde Antonio Conte dat hij kampt met een kuitblessure. 

Bergwijn hoeft niet te klagen over een gebrek aan interesse. Naast Sevilla is ook Ajax nog altijd in de markt om hem in januari over te nemen. Tottenham Hotspur wil hem deze winter graag verhuren.