VI: Diemers lijkt na flirt van Sparta alsnog op weg naar de Feyenoord-uitgang

VI: Diemers lijkt na flirt van Sparta alsnog op weg naar de Feyenoord-uitgang

31-12-2021 12:46 Laatste update: 13:20
64

Mark Diemers is toch op weg naar de uitgang bij Feyenoord, meldt Voetbal International. De 28-jarige Leeuwarder bedankte nog voor een transfer naar Sparta, maar is na de winterstop mogelijk in de Tweede Bundesliga te bewonderen.

Hannover 96, de nummer vijftien van het tweede Duitse niveau, heeft zich volgens VI al in Rotterdam-Zuid gemeld. Diemers moet als huurspeler Hannover voor degradatie naar de Derde Bundesliga gaan behoeden, mits beide clubs er financieel uitkomen. De gesprekken zouden al ingezet zijn, maar het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt meldt dat de stadionclub vooralsnog niet van zins is om zomaar mee te werken. Diemers is al wel in de Duitse stad gesignaleerd. 

De middenvelder kwam medio 2020 na veel getouwtrek over van Fortuna Sittard en ligt nog tot medio 2023 vast in De Kuip. Dit seizoen is hij mede door blessureleed nauwelijks aan spelen toegekomen. De oogst na één seizoenshelft bedraagt 107 minuten in vier Eredivisie-, KNVB Beker- en Conference League-optredens.