De Boer appte Overmars en kreeg reactie: 'Je hebt er een zooitje van gemaakt'

De Boer appte Overmars en kreeg reactie: 'Je hebt er een zooitje van gemaakt'

14-02-2022 22:27
168

Ronald de Boer heeft na het vertrek van Marc Overmars bij Ajax contact met de gevallen voetbaldirecteur gehad. De analist van Ziggo Sport stuurde een appje en kreeg daar ook reactie op.

Tijdens Rondo op Ziggo Sport vertelde De Boer dat hij Overmars wat kwalijk neemt en dat hij dat ook gezegd heeft. "Als je de beslissing neemt om op te stappen, betekent dat dat je er een zooitje van gemaakt hebt", klinkt het uit de mond van de voormalig Ajax-voetballer. "Dat heb ik hem ook gestuurd."

De Boer liet weten dat Overmars hem een kort antwoord terugstuurde. "Ik appte 'Marc, je hebt er een zooitje van gemaakt. Ik hoop dat je hieruit komt, maar dit is vreselijk'. Hij stuurde me een hartje terug."

Ruim een week geleden werd bekend dat de directeur voetbalzaken vertrok bij Ajax vanwege het herhaaldelijk sturen van grensoverschrijdende berichten aan verschillende vrouwelijke collega's. Edwin van der Sar, de algemeen directeur van de Amsterdammers, liet zondag weten daar al wat langer van op de hoogte te zijn geweest.