Perez over St. Jago-moment: 'Pijnlijk, die Feyenoord-fans die hem uitscholden'

Perez over St. Jago-moment: 'Pijnlijk, die Feyenoord-fans die hem uitscholden'

24-04-2022 21:06
133

Tommy St. Jago liep in de slotfase van Feyenoord-FC Utrecht een ogenschijnlijk zware knieblessure op, maar de ernst van de situatie leek niet tot de Feyenoord-fans achter het doel door te dringen. Zij jouwden de FC Utrecht-verdediger uit, zag ook ESPN-analist Kenneth Perez.

St. Jago is pas net terug van een zware knieblessure, maar tijdens een duel met Cyriel Dessers bij de achterlijn ging het opnieuw mis. "Ik snap dat supporters op een gegeven moment wel klaar zijn met al dat gejammer van spelers en dat toneelspel. Maar bij deze vond ik het wel pijnlijk, al die supporters die hun vingers opstaken en hem uitscholden", aldus Perez, die 'enige empathie' bij Het Legioen miste, bij Dit Was Het Weekend op ESPN.

Volgens de Deen is deze reactie te verklaren door het gedrag van voetballers binnen de lijnen. "Het komt doordat spelers continu toneel spelen. En dat niemand meer gelooft dat er iets ernstigs aan de hand is." Dat lijkt bij St. Jago dus wel het geval te zijn geweest. "Net terug van een kruisbandblessure en nu de volgende revalidatie voor de boeg…"