Vertrokken teammanager niet uitgenodigd door Feyenoord: Jammer en vreemd

Vertrokken teammanager niet uitgenodigd door Feyenoord: "Jammer en vreemd"

24 May - 07:23 Laatste update: 08:40
43

Bas van Noortwijk zwaaide vorig seizoen na veertien jaar af als teammanager van Feyenoord, maar is niet uitgenodigd voor de Conference League-finale van woensdag. De oud-doelman van onder meer Sparta maakt zich daar echter niet al te druk om.

Van Noortwijk was tussen 2007 en 2021 in dienst en werd daarna opgevolgd door Frank Boer. De finale van woensdag zal hij niet in de Arena Kombëtare in Tirana aanschouwen. "Jammer en vreemd", laat hij weten aan het Algemeen Dagblad. Van Noortwijk maakt er echter geen punt van en schuift thuis voor de buis aan. "Ook lekker Vanaf tv zie je het tenminste goed."

Dan zal hij weer hartstochtelijk voor zijn eigen club juichen. "Je kijkt die wedstrijd als supporter natuurlijk. Ik hoop echt van harte dat 'we' straks met die bokaal in onze handen staan." Van Noortwijk heeft ook meegekregen dat Justin Bijlow na ruim twee maanden inactiviteit waarschijnlijk weer onder de lat gaat plaatsnemen. "Met hem erbij maken we een goede kans om de Conference League te winnen", klinkt het, al vindt Van Noortwijk dat ook keepers kunnen lijden onder een gebrek aan wedstrijdritme. "Ik hoor de laatste dagen dat wedstrijdritme helemaal niet belangrijk is voor een keeper. Nou, geloof mij, dat is regelrechte onzin. Zaken als 'timing' moet je jezelf weer aanleren. Hopelijk gaat Justin daar goed mee om."

Feyenoord zal woensdag AS Roma treffen. De aftrap in Tirana is om 21.00 uur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s