Malacia: 'Zeker klaar voor een volgende stap, maar alles staat geschreven'

Malacia: 'Zeker klaar voor een volgende stap, maar alles staat geschreven'

31-05-2022 12:24
28

Tyrell Malacia heeft een lang seizoen bij Feyenoord achter de rug, dat misschien wel zijn laatste in Rotterdam-Zuid is geweest. De linksback staat open voor een transfer, al wil hij nog niet te veel op de zaken vooruitlopen.

Malacia heeft nog een doorlopend contract bij Feyenoord en is al nadrukkelijk gelinkt aan Olympique Lyon en Manchester United, twee clubs met een Nederlandse trainer, maar staat bij nog veel meer clubs op het lijstje. "Voor mijn gevoel ben ik daar nog niet mee bezig, maar natuurlijk speelt het in mijn achterhoofd wel", vertelt hij vanuit het Oranje-trainingskamp over die vermeende belangstelling, voor de camera van RTV Rijnmond. "Maar ik wil me daarover niet te veel uitlaten."

Waarschijnlijk wordt de knoop doorgehakt na het Nations League-vierluik van de komende dagen. "Ja, ik ben zeker klaar voor een volgende stap, maar ik wil me sowieso eerst focussen op deze wedstrijden. Alles gebeurt met een reden, alles staat geschreven, zo sta ik er ook in. Dus als dit het moment is, dan is dit het juiste moment."

Malacia meldt zich met drie interlands op de teller in Zeist, maar zou dat aantal tegen België, Wales, Polen en nogmaals Wales kunnen verdubbelen. De laatste twee wedstrijden vinden in 'zijn' Kuip plaats.