Ten Hag introduceert Martínez in Engeland: 'De fans zullen hem op handen dragen'

Ten Hag introduceert Martínez in Engeland: 'De fans zullen hem op handen dragen'

18-07-2022 15:37
57

Erik ten Hag wilde oude bekende Lisandro Martínez dolgraag naar Manchester United halen en is daarin geslaagd. De manager denkt dat de fans van zijn nieuwe club de Argentijn in hun hart zullen sluiten.

Martínez komt over van Ajax, voor een transfersom van maximaal 67,37 miljoen euro, werd zondag duidelijk. "Hij is een strijder en ik denk dat fans hem op handen zullen dragen", laat Ten Hag weten via de clubkanalen. "Hij staat garant voor agressie, in de goede zin van het woord. Ik denk dat we dat nodig hebben. Maar tegelijkertijd is hij een linkspoot die ook goed is met de bal aan zijn voet."

Ten Hag geeft Martínez wel de tijd om te acclimatiseren. "Hij komt in een nieuw land, bij een nieuwe club, met nieuwe teamgenoten, een hop dingen zullen anders zijn dan hij gewend is." De Argentijn blijkt echter niet mee te kunnen doen tijdens de voorbereidingstour in Australië, net als Christan Eriksen. "Op het moment dat zij aan zouden komen, vliegen wij alweer terug. Dus dat zou geen zin hebben. Maar we kunnen niet wachten op het moment waarop we ze in de selectie op kunnen nemen."