Vertrouwen groeit bij Man United: 'Ten Hag wil dat graag en de spelers ook'

Vertrouwen groeit bij Man United: 'Ten Hag wil dat graag en de spelers ook'

02-08-2022 13:22 Laatste update: 16:19
27

Steve McClaren merkt dat Erik ten Hag en de spelersgroep van Manchester United op één lijn liggen. De assistent van de Nederlandse manager is ook positief over de huidige gang van zaken op Old Trafford.

De voorbereiding van Man United zit er bijna op. The Red Devils maken zich nu op voor het competitieduel met Brighton & Hove Albion van komend weekend. McClaren leeft daar met een positief gevoel naar toe. "Het mooie wat ik heb ontdekt, is dat dit geweldige spelers zijn om mee te werken", stelt hij in gesprek met de clubkanalen.

"Deze groep is fantastisch. Ik krijg er een geweldig gevoel van", vervolgt de oud-trainer van onder meer FC Twente. "Ik ben de eerste twee, drie, vier weken in heel veel kleedkamers geweest. Ik voelde en rook het. Ik heb een goed gevoel over deze kleedkamer."

McClaren vindt het belangrijk dat er niet te veel meer naar het verleden gekeken wordt bij United. "Het gaat nu over de toekomst. We hebben de kans om die naar onze hand te zetten, Erik wil dat graag zien gebeuren. De vibe die ik van de spelers krijg: zij willen dat ook. Ze willen die discipline, ze willen weten wat hun taak is. Ze willen feedback krijgen. Omdat ze willen winnen."