Feyenoord slaat volgende slag en presenteert Bullaude: Ik ben heel blij

Feyenoord slaat volgende slag en presenteert Bullaude: "Ik ben heel blij"

30-08-2022 21:09 Laatste update: 23:04
231

Feyenoord heeft Ezequiel Bullaude officieel binnen. De 21-jarige aanvallende middenvelder tekent een vijfjarig contract en is de volgende zomerversterking.

Bullaude komt over van Godoy Cruz, dat - naar verluidt - 7,5 miljoen euro ontvangt van Feyenoord. Dat bedrag zou door bonussen nog kunnen oplopen. De Argentijn wordt daarmee één van de duurste aankopen in de clubhistorie. Feyenoord heeft nu voor een kleine veertig miljoen in nieuwelingen geïnvesteerd deze zomer.

Afgelopen week speelde Bullaude zijn laatste wedstrijd voor Godoy Cruz. In het duel met Sarmiento gaf de nummer tien twee assists, waarna hij een publiekswissel kreeg. Bij Feyenoord moet hij concurreren met onder meer Sebastian Szymanski, Mohamed Taabouni en Mats Wieffer.

"Ik ben heel blij dat deze kans op mijn pad is gekomen", zegt Bullaude op de site van Feyenoord. "Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse in me had heb ik geen moment getwijfeld. Nu ik hier ben zal ik me natuurlijk moeten aanpassen aan het leven hier, maar wil ik wel zo snel mogelijk het beste van mezelf laten zien. Het team helpen waar nodig, zowel op aanvallend vlak als verdedigend."