Danjuma toont zich aan bondscoach Van Gaal: 'Hij laat zijn tanden zien'

17-10-2022 23:03 Laatste update: 23:39
23

Villarreal heeft dankzij Arnaut Danjuma drie punten overgehouden aan het duel met Osasuna. De Nederlandse aanvaller maakte zijn eerste twee doelpunten van het seizoen en was hoofdverantwoordelijk voor de 2-0 zege. Villarreal klimt naar de zevende plek van het seizoen.

Danjuma scoorde na 42 minuten en deed dat na 52 minuten opnieuw, ditmaal vanaf de stip. Een fraaie opsteker, omdat Danjuma er maanden uit was met een blessure. Hij heeft zich getoond aan Oranje-bondscoach Louis van Gaal. 'Danjuma heeft zijn glimlach terug tegen Osasuna', schrijft Mundo Deportivo.

'Danjuma laat zijn tanden zien', vult MARCA aan. 'Twee doelpunten van de Nederlander, zijn eerste dit seizoen. Welkom, Danjuma. Dat moeten Unai Emery en de Villarreal-fans gedacht hebben, want de Nederlander speelde dit seizoen nog niet in de competitie en doorbrak een periode van vier wedstrijden zonder overwinning.'

'Villarreal stapt op de Europese trein en weet weer wat winnen is. Villarreal begon met slecht nieuws over blessure en eindigde met wat goed nieuws. De overwinning kwam tot stand via Danjuma. Vorig jaar de ster, dit jaar depressief', aldus AS. 'Danjuma vierde zijn doelpunt amper, wetende dat het niet zijn jaar is. Hij wilde nog meer zelfvertrouwen kweken door ook de derde te maken.'

Villarreal bezet momenteel de zevende plaats en heeft vijftien punten gehaald in negen wedstrijd. Het verschil met nummer drie Atlético Madrid is echter nog maar drie punten.