'Groot nieuws uit Engeland: Man United wil vijftig miljoen euro bieden op Gakpo'

'Groot nieuws uit Engeland: Man United wil vijftig miljoen euro bieden op Gakpo'

16-12-2022 17:55
148

PSV lijkt te moeten vrezen voor een winters vertrek van Cody Gakpo. Volgens kwaliteitskrant The Telegraph gaat Manchester United zich in januari melden voor de aanvaller. The Red Devils zouden bereid zijn om vijftig miljoen euro op tafel te leggen.

Afgelopen zomer was er al sprake van Man United-interesse in Gakpo, maar dat kwam toen niet van de grond. Na een overtuigende eerste seizoenshelft met PSV en een sterk WK heeft Gakpo zich echter opnieuw in de kijker gespeeld. United wil nu zelfs concreet worden in de aankomende transferperiode, meldt The Telegraph. De club van Erik ten Hag zoekt namelijk naar een nieuwe aanvaller, nu Cristiano Ronaldo is vertrokken.

United is van plan om vijftig miljoen te gaan bieden op Gakpo. Eerder werd al duidelijk dat PSV in gesprek wil gaan bij biedingen vanaf dat bedrag op de Oranje-international. Of het tot een akkoord komt zal wel nog moeten blijken. PSV is namelijk niet heel happig op een wintertransfer. De Eindhovenaren zien Gakpo liever in de komende zomer vertrekken.

Als een transfer in de winter van de grond komt, wordt Gakpo naar alle waarschijnlijkheid de duurste uitgaande transfer van PSV. Die staat nu op naam van Hirving Lozano, die in 2019 voor 45 miljoen naar Napoli ging.