Van Bommel reageert op mogelijke komst van Ajacied Blind naar Antwerp

Van Bommel reageert op mogelijke komst van Ajacied Blind naar Antwerp

19-12-2022 15:00
58

Mark van Bommel heeft gereageerd op de mogelijke komst van Daley Blind naar Royal Antwerp FC. De Nederlandse trainer zet de deur alvast open voor de 32-jarige verdediger, die naar verluidt transfervrij mag vertrekken bij Ajax.

Antwerp zou bereid zijn om Blind een riant salaris te betalen. "Ik zou het niet erg vinden als hij komt", reageert Van Bommel op een persconferentie in aanloop naar het bekerduel van Antwerp met Standard Luik, geciteerd door Het Nieuwsblad. "Marc Overmars en ik staan constant in overleg. Iedereen kijkt rond op de markt. Ik verwacht wel dat we iets gaan doen."

Wedden

Meer odds

Blind belandde kort voor de WK-onderbreking op de bank bij Ajax. Als dank voor bewezen diensten mag de Oranje-international transfervrij vertrekken. Al snel werd duidelijk dat Overmars hem naar Antwerp hoopt te halen. Zelf beet Blind overigens op Twitter van zich af na alle geruchten.

Antwerp staat op het moment derde in de Jupiler Pro League met 35 punten uit 13 wedstrijden. Dinsdag neemt de ploeg van Van Bommel het in de kwartfinale van de Beker van België op tegen Standard Luik.