'PSV verrast, meldt zich bij Dortmund en gaat vol voor Hazard'

'PSV verrast, meldt zich bij Dortmund en gaat vol voor Hazard'

29-01-2023 12:45 Laatste update: 13:46
184

PSV wil zich voor 31 januari versterken met Thorgan Hazard, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De Eindhovense club is daarover in gesprek met Borussia Dortmund, zijn werkgever. PSV doet er alles aan om hem naar Nederland te halen.

Dat de druk er vol op staat bij PSV is duidelijk. Na het verkopen van Cody Gakpo en Noni Madueke schaakt de club op meerdere borden. Eén van de doelwitten is Hazard, met wie PSV in gesprek is. Onduidelijk is of het om huren of kopen gaat, maar de gesprekken lopen. Hazard ziet een transfer naar PSV wel zitten, zo klinkt het althans. Op de achtergrond zet de club alles op alles om hem daadwerkelijk naar Nederland te kunnen halen.

Wedden

Meer odds

Meerdere namen zijn de afgelopen dagen de revue gepasseerd. PSV leek ook in te zetten op de komst van Adnan Januzaj, onduidelijk is hoe dat er nu voor staat. Donyell Malen bleek niet haalbaar, terwijl Kamaldeen Sulemana op weg lijkt naar de Premier League. 

Tot nu toe haalde PSV alleen Fábio Silva, die gehuurd is van Wolverhampton Wanderers. De club zag Yorbe Vertessen op huurbasis vertrekken naar Union Saint-Gilloise.  PSV heeft in de Eredivisie momenteel een achterstand van drie punten op koploper Feyenoord. De ploeg van Ruud van Nistelrooij staat op de derde plaats.