Prachtige affiches lonken: dit zijn de mogelijke tegenstanders van Feyenoord

Prachtige affiches lonken: dit zijn de mogelijke tegenstanders van Feyenoord

17 maart - 08:50 Laatste update: 09:41
146

In een bomvolle Kuip heeft Feyenoord afgerekend met Shakhtar Donetsk, waardoor de kwartfinale van de Europa League een feit is. Vrijdag, een dag na het treffen met Shakhtar, gaan de Rotterdammers al de koker in voor de loting. VoetbalPrimeur zet de mogelijke tegenstanders van Feyenoord voor je op een rij.

Op 13 en 20 april, na de komende interlandperiode, worden de kwartfinales van de Europa League afgewerkt. De UEFA gaat een 'vrije' loting verrichten, wat inhoudt dat er geen restricties gelden. Nadat de kwartfinales bekend zijn, wordt er in Nyon ook meteen doorgeloot voor de halve finales en finale. Daardoor kent Feyenoord vrijdagmiddag zijn route richting de eindstrijd in het Hongaarse Boedapest.

In de kwartfinale kan Feyenoord een aantal op papier erg sterke tegenstanders treffen. Een herhaling van de Conference League-finale tegen AS Roma is mogelijk, net als clashes met het Manchester United van Erik ten Hag en grootmacht en Juventus. Op vrijdag krijgen de Rotterdammers vanaf 13.00 uur uitsluitsel: dan gaat de Europa League-loting van start.

De mogelijke tegenstanders van Feyenoord
Manchester United (Engeland)
Juventus (Italië)
Sevilla (Spanje)
Sporting Portugal (Portugal)
AS Roma (Italië)
Bayer Leverkusen (Duitsland)
Union Sint-Gillis (België)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie