Verhit potje tussen Feyenoord en Roma wordt geleid door oude bekende van Ajax

Verhit potje tussen Feyenoord en Roma wordt geleid door oude bekende van Ajax

11-04-2023 11:42
47

José María Sánchez fluit het duel tussen Feyenoord en AS Roma in de kwartfinales van de Europa League. De UEFA maakte dinsdagochtend bekend dat de Spanjaard de Europese wedstrijd van donderdag in goede banen mag gaan leiden.

Sánchez wordt vanaf de zijlijnen geholpen door grensrechters Raúl Cabañero en Iñigo Prieto. De vierde man is Cesar Soto Grado. Juan Martínez Munuera en assistent Guillermo Cuadra zijn verantwoordelijk voor de VAR in de veelbesproken wedstrijd. Sánchez floot eerder dit seizoen de Champions League-kraker tussen Ajax en Liverpool, die met 0-3 door de Engelsen werd gewonnen. De Spaanse hoofdarbiter deelde nul kaarten uit in het treffen tussen de teams.

Wedden

Meer odds

De wedstrijd tussen Feyenoord en Roma gaat er wellicht heftiger aan toe. Teams van coach José Mourinho staan bekend om hun felheid en hun hoge temperament, terwijl de kolkende Kuip ook voor de nodige spanning zorgt. Uitsupporters vanuit Rome zijn overigens niet welkom bij de heenwedstrijd in Rotterdam vanwege een besluit van de UEFA. Hetzelfde geldt voor de Rotterdamse uitsupporters, die naar het duel in de Italiaanse stad willen gaan. De eerste wedstrijd van het tweeluik wordt op donderdagavond om 18.45 uur afgewerkt in De Kuip.