Boskamp en Sneijder branden Chelsea-speler volledig af: 'Wie haalt nou zo iemand'

Boskamp en Sneijder branden Chelsea-speler volledig af: 'Wie haalt nou zo iemand'

12-04-2023 23:28
25

Jan Boskamp en Wesley Sneijder zagen de verdediger van Chelsea volledig door de mand vallen tegen Real Madrid. Het werd maar 2-0 ondanks veel kansen van de Madrilenen, maar bij de analisten op RTL 7 vielen vooral Wesley Fofana en Marc Cucurella in negatieve zin op.

Ben Chilwell kreeg uiteindelijk als enige speler van Chelsea een rode kaart, maar volgens Sneijder kon hij daar bijzonder weinig aan doen. "Met die ruimtes die ze laten bij lange ballen en de snelheid van die aanvallers van Real  zie je dat dit kan gebeuren. Hij kan hier niet anders dan ide overtreding maken, maar dat is wel zuur voor hem."

Wedden

Meer odds

Vlak voor die rode kaart viel Cucurella in voor de geblesseerde Kalidou Koulibaly. Jan Boskamp heeft met afkeer zitten kijken naar de invalbeurt van de Spanjaard. "Echt ongelofelijk. Ik kan me voorstellen dat die jongen als back speelt, maar als verdediger had hij geen idee. Dat komt regelmatig voor, want hij kan helemaal niet verdedigen. Het was echt heel erg matig en dan zeg ik het nog netjes."

Sneijder zag nog een andere speler een draak van een wedstrijd spelen bij Chelsea. "Wie trekt zo’n jongen nou aan. Zo lopen er nog een paar. Die Wesley Fofana ook, voor tachtig miljoen euro aangetrokken, dat is echt kapitaalvernietiging. Misschien is de druk wel te hoog bij zo’n grote club."