Huiberts niet benaderd door Feyenoord, Ajax en PSV: Dat is toch opvallend?

Huiberts niet benaderd door Feyenoord, Ajax en PSV: "Dat is toch opvallend?"

23-04-2023 12:30
45

Max Huiberts is de laatste tijd niét benaderd door Feyenoord, Ajax of PSV. Dat laat de technisch directeur van AZ weten bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. In het verleden is er wel contact geweest, maar voorlopig blijft Huiberts sowieso in Alkmaar.

Feyenoord, Ajax en Feyenoord zochten het afgelopen jaar allemaal een technisch directeur. Huiberts werd vaak genoemd, maar hoorde 'rechtstreeks' niets uit Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Hij heeft wel een idee hoe dat kan. "Ik geef af en toe heel duidelijk aan dat ik op mijn plek zit bij AZ. Ik ben hier nog niet klaar, zo voel ik dat. Misschien is dat ook wel bekend bij die clubs."

"Rechtstreeks ben ik nooit gevraagd, in ieder geval niet deze periode", gaat Huiberts verder. "In het verleden wél een paar keer, maar volgend jaar werk ik sowieso nog bij AZ." De deur voor een club uit de traditionele top-drie is niet gesloten. "Ik heb de ambitie om ooit nog een keer een stap te maken, maar het is vooralsnog helemaal niet aan de orde."

Het bevreemdt Hans Kraay junior dat Huiberts niet is benaderd. Feyenoord zoekt weliswaar nog een technisch manager, maar volgens Kraay had Ajax zéker contact moeten opnemen. "Dat is toch opvallend? Sven Mislintat (nieuwe td Ajax, red.) maakt een prima indruk, maar om de hoek is er ook gewoon een optie. Ik zou met Ajax een poging hebben gewaagd voor Huiberts."