'Sparta gaat voor hattrick in Waalwijk: ook Seuntjens op verlanglijst'

'Sparta gaat voor hattrick in Waalwijk: ook Seuntjens op verlanglijst'

06-05-2023 07:40
32

Sparta heeft nog altijd interesse in Mats Seuntjens, meldt Voetbal International. De 31-jarige aanvaller kan de derde speler van RKC Waalwijk worden die in de zomer transfervrij de overstap maakt naar Het Kasteel.

Sparta verzekerde zich al van de komst van Saïd Bakari en heeft ook Pelle Clement zo goed als binnen. Met Seuntjens staat er nog een derde RKC-speler op het verlanglijstje, weet VI. De Rotterdammers hoopten hem in de winter al aan te trekken, maar na zijn contractontbinding bij Fortuna Sittard koos hij voor de Waalwijkers. Daar tekende Seuntjens slechts voor zes maanden, waardoor hij in de zomer alweer transfervrij is.

Voor Sparta wordt het nog wel een flinke klus om Seuntjens binnen te halen. Door zijn goede prestaties geniet hij veel interesse in binnen- en buitenland. Zo erkende FC Twente-directeur Jan Streuer al dat hij in Enschede op de lijst staat. De veelzijdige aanvaller scoorde vier keer en gaf acht assists in zeventien Eredivisie-duels na de winterstop. 

Sparta en RKC zouden elkaar kunnen treffen in de play-offs om Europees voetbal. De ploeg van Maurice Steijn staat momenteel vijfde, de formatie van Joseph Oosting is de nummer acht.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!