'Bayern München dreigt ontevreden Müller na 23 (!) jaar kwijt te raken'

'Bayern München dreigt ontevreden Müller na 23 (!) jaar kwijt te raken'

10-05-2023 00:00
48

Thomas Müller is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden als speler van Bayern München. Na 23 jaar trouwe dienst overweegt de 33-jarige Duitser te vertrekken, aldus BILD.

Müller is geen vaste waarde meer in Allianz Arena en voelt steeds minder waardering binnen de club. Het drijft hem langzaam maar zeker richting de Bayern-uitgang. Müller staat open voor een club die kan meedoen om de prijzen, klinkt het. Voor zijn voetbalpensioen vindt hij het nog te vroeg.

Tot nu toe zijn er geen gesprekken geweest tussen Müller en Bayern-bazen Oliver Kahn en Hasan Salihamidzic. Maar als er niets verandert aan de situatie, is dat volgens BILD een kwestie van tijd. Zelfs een overstap binnen de Bundesliga is een optie. Müller kan sowieso rekenen op interesse uit de Verenigde Staten en Saudi-Arabië.

Müller speelt al 23 (!) jaar voor Bayern München. Hij debuteerde onder Louis van Gaal en kwam sindsdien tot 663 officiële wedstrijden, waarin hij 234 goals maakte en 255 assists gaf. Zijn contract loopt nog één jaar door.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!