Emmen vertrouwt op hattrickheld met patent op uitgoals tegen NAC in de play-offs

Emmen vertrouwt op hattrickheld met patent op uitgoals tegen NAC in de play-offs

31-05-2023 16:00 Laatste update: 14:58

ADVERTORIAL – Woensdagavond zien we met FC Emmen voor het eerst dit seizoen een team uit de Eredivisie in de promotie/degradatie play-offs spelen. De ploeg van Dick Lukkien begint met een uitwedstrijd tegen NAC Breda, een oude play-off bekende voor de Drenthenaren. Blik vooruit en speel mee met Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Ole Romeny, de topschutter van Emmen.

Een wedstrijd tussen Emmen en NAC in de play-offs is zeker niet nieuw. In het seizoen 2020/21 speelden de twee clubs ook al tegen elkaar in de halve finale van de prestigieuze strijd. Het was NAC dat er destijds met de overwinning vandoor ging, na strafschoppen weliswaar. Voor Emmen dan ook des te meer reden om zich te revancheren ten opzichte van twee jaar geleden.

Romeny: de magische grens van tien goals gepasseerd

Emmen pikte Ole Romeny afgelopen zomer op bij NEC en was vanaf dag één eigenlijk al een vaste kracht. De aanvaller miste slechts één wedstrijd, wat meteen een belangrijke was: hij zat niet bij de selectie voor het thuisduel tegen Ajax, die met 3-3 gelijk werd gespeeld. In de eerste seizoenshelft kwam Romeny vier keer tot scoren, waarna hij na de WK- en winterstop nóg belangrijker werd voor de ploeg van Lukkien.

Na de winterstop was Romeny nog zeven maal trefzeker, waarmee hij in totaal op elf doelpunten in de Eredivisie komt. Dat zijn goede statistieken voor een speler die bij een club speelt die als zestiende eindigt. In Emmen hopen ze dan ook dat Romeny ook tijdens de play-offs opstaat, net zoals enkele weken geleden in Heerenveen: door een hattrick aan uitgoals bezorgde Romeny Emmen toen de overwinning.

De odd

Dat Romeny weet hoe hij in uitwedstrijden moet scoren is wel duidelijk en Unibet speelt hier op in. Voor een doelpunt van de aanvaller staat een odd van 3.50. Denk je dat Romeny er zelfs twee kan maken tegen NAC? Dan krijg je liefst 19.00 keer je inzet terug!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.