'AC Milan op spitsenjacht: Thuram op komst, ook Lukaku in beeld'

'AC Milan op spitsenjacht: Thuram op komst, ook Lukaku in beeld'

22-06-2023 08:55
6

AC Milan wil de transferinkomsten voor Sandro Tonali niet alleen gebruiken voor een nieuwe middenvelder, maar ook de spitspositie moet een upgrade krijgen. I Rossoneri is dicht bij de komst van Marcus Thuram, terwijl ook Romelu Lukaku in beeld is.

RB Leipzig en Paris Saint-Germain tonen ook interesse in Thuram, maar zij dreigen achter het net te vissen. AC Milan ligt op pole position voor de fysiek sterke Fransman, die uit zijn contract loopt bij Borussia Mönchengladbach. De zoon van oud-international Lilian Thuram kan vijf miljoen euro per jaar gaan verdienen, exclusief bonussen. Daarnaast wacht hem een tekenpremie van tien miljoen, meldt Sky Sport.

Wedden

Meer odds

De 25-jarige Thuram kan zowel in de punt van de aanval als op de flanken uit de voeten. Het afgelopen seizoen was hij goed voor zestien doelpunten en zeven assists in 32 duels voor Gladbach. 

Volgens La Gazzetta dello Sport is ook Lukaku een optie voor Milan. De Rode Duivel speelde dit seizoen nog voor stadgenoot en rivaal Internazionale, dat hem graag definitief wil overnemen van Chelsea, maar nog moeite heeft om dat financieel rond te krijgen. Door de aanstaande transfer van Tonali naar Newcastle United is geld voor Milan niet het probleem. Eerder werd al duidelijk dat onder meer Tijjani Reijnders van AZ serieuze belangstelling geniet.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!