Neymar doet opvallende onthulling op Instagram: 'Hoop dat jullie me ooit vergeven'

Buitenspel: Neymar onthult vreemd te zijn gegaan op zwangere vriendin

22 juni om 16:11
Laatste update: 22 juni om 16:59

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Neymar bekent publiekelijk vreemd te zijn gegaan
Paris Saint-Germain-aanvaller Neymar heeft een opmerkelijke Instagram-post de wereld in gestuurd. De Braziliaan bekent dat hij vreemd is gegaan op zijn vriendin Bruna Biancardi, een bekende influencer in Brazilië. Blogger Fernanda Campos onthulde recent namelijk dat zij het bed heeft gedeeld met Neymar, waardoor de aanvaller zich genoodzaakt voelt om te reageren.

In de post gaat Neymar diep door het stof. Zijn vriendin is in verwachting van hun eerste kind. 'Ik hoop dat jullie mij ooit vergeven', schrijft hij. 'Het onrechtvaardige rechtvaardigen is niet nodig, maar ik heb jullie nodig in ons leven. Ik zie hoeveel je onder dit alles lijdt, maar ook hoe graag je toch nog aan mijn zijde wil staan. Ik wil ook bij jou blijven.'