Zaakwaarnemer bevestigt toptransfer van 'in huilen uitgebarsten' Tonali

Zaakwaarnemer bevestigt toptransfer van 'in huilen uitgebarsten' Tonali

23-06-2023 21:40 Laatste update: 27-06-2023 08:28
21

Sandro Tonali is de afgelopen periode door AC Milan richting de uitgang geduwd. Dat meldt La Repubblica. De middenvelder staat op het punt om gepresenteerd te worden bij Newcastle United, maar zou eigenlijk helemaal niet willen vertrekken uit Italië. 

Tonali zou van mensen binnen Milan gehoren te hebben gekregen dat een eventuele verkoop doorgang moest vinden, omdat Newcastle bereid was liefst tachtig miljoen euro over te maken voor de 23-jarige middenvelder, die momenteel met Italië O21 actief is op het EK in Georgië en Roemenië. 

La Repubblica meldt dat Tonali de ambitie had uitgesproken om zijn hele voetballoopbaan actief te blijven bij Milan. De clubleiding zou in hetzelfde gesprek vervolgens hebben aangegeven zijn in 2027 aflopende contract niet te verlengen, mocht hij niet instemmen met een overstap naar Engeland. Tonali zou vervolgens in huilen zijn uitgebarsten. 

Transfer bevestigd
Giuseppe Riso, de zaakwaarnemer van Tonali, heeft de naderende overstap inmiddels bevestigd. "Dit is een uitstekende deal. Newcastle is het perfecte project voor Tonali. Ze wilden hem koste wat kost aantrekken. Hij zal een cruciale speler zijn voor The Magpies. Deze deal is daarnaast ook heel goed voor de financiën van zowel Milan als Brescia', aldus Riso, geciteerd door Fabrizio Romano.