Messi spreekt zich voor het eerst uit over fluitconcerten bij PSG: 'Was een breuk'

Messi spreekt zich voor het eerst uit over fluitconcerten bij PSG: 'Was een breuk'

24-06-2023 14:52
28

Lionel Messi werd in zijn laatste duels bij Paris Saint-Germain uitgefloten door een gedeelte van de fanatieke fans. De Argentijn was daar natuurlijk niet blij mee, maar hij zag het wel aankomen. In gesprek met RMC Sport vertelt hij over een breuk met de aanhang.

"Er was een breuk met een groot deel van het Parijse publiek", vertelt Messi over de band met de fans van PSG. "Dat was natuurlijk niet mijn bedoeling. Maar dit zijn dingen die ook al gebeurd zijn met Mbappé en Neymar, het is hun manier van doen. Maar ik denk nog steeds aan al die mensen die me steunden, net als in het begin." Messi besloot deze zomer de Franse hoofdstad achter zich te laten voor een avontuur bij Inter Miami.

Wedden

Meer odds

Messi zag in het begin juist de liefde van de fans in Parijs. "In het begin was het geweldig, ik kreeg veel aanmoedigingen zoals ik vaak heb gezegd, maar toen begonnen sommigen van de Parijse fans mij anders te behandelen. De meerderheid daarentegen behandelde me net zo goed als in het begin." In totaal speelde Messi 75 wedstrijden voor de kampioen van de Ligue 1.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!