Schreuder officieel gepresenteerd: 'Spaanse competitie was altijd een droom'

Schreuder officieel gepresenteerd: 'Spaanse competitie was altijd een droom'

28-06-2023 19:19
24

Bob Voulgaris, de president van CD Castellón, heeft Dick Schreuder officieel verwelkomd bij de Spaanse club. De oefenmeester krijgt de taak om Castellón terug te brengen naar het profvoetbal.

Het afgelopen seizoen maakte Schreuder indruk als coach van PEC Zwolle door de Blauwvingers met attractief voetbal terug naar de Eredivisie te brengen. "Ik ben erg verheugd om Dick te verwelkomen bij de club", aldus Voulgaris op de clubsite. "We volgen hem al een hele tijd en zijn agressieve, aanvallende en intelligente manier van voetballen past helemaal bij de manier waarop ik wil dat ons team speelt. Dick maakt deel uit van ons langetermijnplan en ik kijk ernaar uit om deze zomer nauw met hem samen te werken bij het plannen van onze promotiecampagne voor volgend seizoen."

Schreuder legde uit waarom hij voor een nieuw avontuur bij Castellón koos. "Ik ben erg enthousiast om dit nieuwe project te starten. In mijn voetbalcarrière heb ik er altijd van gedroomd om in een Spaanse competitie te spelen. Nu heb ik mijn kans als coach en ik ben vereerd om deze geweldige kans te vervullen door bij een historische club te werken. Ik volg de club al een tijdje en ik ben verheugd om de passie, de sfeer die het stadion ademt en het enthousiasme van de fans te zien."