NEC presenteert derde aanvallende versterking: 'Een belangrijke aanwinst'

NEC presenteert derde aanvallende versterking: 'Een belangrijke aanwinst'

04-07-2023 10:15
38

NEC heeft de gelederen versterkt met Koki Ogawa. De 25-jarige spits komt komend seizoen op huurbasis over van Yokohama FC. De Nijmegenaren bedingen een optie tot koop in de deal.

Ogawa begint bij NEC aan zijn eerste buitenlandse avontuur. De Japanner scoorde in 56 officiële wedstrijden voor Yokohama 32 keer. De enkelvoudig international van Japan is blij om in Nijmegen te zijn. "De afgelopen jaren heb ik veel geïnvesteerd in een stap naar een grote Europese competitie. Ik ben blij met de kans die ik krijg om bij NEC te mogen spelen, ik wil me hier graag bewijzen", zegt hij op de clubsite.

Carlos Aalbers, technisch directeur bij NEC, spreekt zijn vertrouwen in Ogawa uit. "We hebben het spel van Koki de afgelopen maanden aandachtig gevolgd en zien in hem een belangrijke aanwinst. Niet alleen om een bijdrage te hebben in doelpunten, maar ook in het aanspeelbaar zijn en inzet voor het team. We wensen hem veel succes en hopen dat hij zich snel thuis voelt in Nijmegen."

Na Sontje Hansen en Lars Olden Larsen is Ogawa de derde aanvallende versterking voor NEC. Ook Mees Hoedemakers en Bram Nuytinck kwamen al naar Nijmegen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!