'Overmars sluit in afwachting van Stengs-bod deal met nog een Nederlander'

'Overmars sluit in afwachting van Stengs-bod deal met nog een Nederlander'

05-07-2023 17:13
20

Gyrano Kerk speelt ook volgend jaar voor Royal Antwerp. Dat meldt Het Nieuwsblad woensdag. De aanvaller wordt nog een extra jaar gehuurd van het Russische Lokomotiv Moskou.

Kerk speelde ook vorig jaar al op huurbasis voor de ploeg van trainer Mark van Bommel. Hij maakte in 21 wedstrijden zijn opwachting en maakte zes doelpunten in het kampioensjaar van de Belgen. De wil om door te gaan was er vanuit beide partijen, dus is de deal rond gemaakt. Door de soepelere regels van de FIFA en UEFA kon Kerk makkelijker nog een jaar gehuurd worden van zijn Russische club Lokomotiv Moskou. 

Royal Antwerp is daarnaast bezig met het langer vastleggen van nog een Nederlander. De Belgen hopen ook Calvin Stengs over te kunnen nemen van OGC Nice. De aanvaller wil zelf heel graag, maar hij zal ook effectief gekocht moeten worden door technisch directeur Marc Overmars. Het eerste bod is gedaan, waardoor het nu wachten is op de Franse broodheer van Stengs. Ook Jurgen Ekkelenkamp en Vincent Janssen spelen volgend jaar voor Antwerp.