'Binnenlandse transfer lonkt voor Koopmeiners, die wacht op Pogba-besluit'

'Binnenlandse transfer lonkt voor Koopmeiners, die wacht op Pogba-besluit'

11-07-2023 09:28 Laatste update: 09:33
46

Teun Koopmeiners is in beeld bij Juventus, melden La Gazzetta dello Sport en Tuttosport. De 25-jarige middenvelder wordt in Turijn gezien als een kandidaat om Paul Pogba, die mogelijk vertrekt, te vervangen.

Pogba wordt hevig gelinkt aan een transfer naar Saudi-Arabië. De Fransman, die afgelopen weekend op bezoek was in Jeddah, kan bij Al Ahli aan de slag gaan. De club, die Édouard Mendy en Roberto Firmino al wist in te lijven, heeft zich gemeld bij Rafaela Pimenta, die de belangen van Pogba behartigt. De middenvelder kan in Saudi-Arabië een driejarig contract ter waarde van honderd miljoen euro ondertekenen.

Het is nog allerminst zeker dat Pogba zijn loopbaan voortzet in het Midden-Oosten. De dertigjarige middenvelder aast na een mislukt seizoen bij Juve op revanche. Al Ahli heeft in ieder geval tien miljoen euro over voor Pogba, al wil de club eerst testen of de speler fysiek in orde is.

Mocht Pogba verkassen, dan wordt er hoogstwaarschijnlijk werk gemaakt van de komst van Koopmeiners, die dinsdag op de voorpagina van Tuttosport prijkt. Het regionale medium linkt Koopmeiners ook aan SS Lazio. Cristiano Giuntoli, technisch directeur bij De Oude Dame, is zeer gecharmeerd van de Oranje-international. Naar verluidt wil Atalanta Bergamo de middenvelder niet zomaar laten gaan. Koopmeiners moet minimaal 35 miljoen euro opleveren. Franck Kessié (FC Barcelona) en Rodrigo de Paul (Atlético Madrid) worden ook genoemd.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!