Bayern geeft statement af: Als Kane zijn woord houdt, komt hij hierheen

Bayern geeft statement af: "Als Kane zijn woord houdt, komt hij hierheen"

15-07-2023 20:29
37

Erevoorzitter Uli Hoeneß heeft een flink statement afgegeven bij Bayern München. De clubicoon van Der Rekordmeister weet zeker dat Harry Kane naar München komt, als hij zich aan zijn beloftes houdt.

Het is duidelijk dat Bayern ver wil gaan voor Kane, maar Tottenham Hotspur stelt zich hard op in de onderhandelingen. Toch weet Hoeneß zeker dat de Engelsman naar de Allianz Arena komt. "Hij heeft heel duidelijk aangegeven dat zijn beslissing genomen is", laat de erevoorzitter optekenen door Kicker. "Als Kane zijn woord houdt, komt hij hierheen. Karl-Heinz Rummenigge (actief in de rvc van Bayern, red.) spreekt hem regelmatig."

"Daniel Levy (voorzitter van Tottenham, red.) is slim", gaat Hoeneß verder. "Eerst moeten we hem een prijs laten noemen. Hij wil tijd winnen en is een geweldige professional. Ik waardeer hem erg, maar aan de andere kant van de tafel zitten geen mensen die dit werk sinds gisteren doen."

Hoeneß weet waarom Kane de overstap naar Bayern graag wil maken. "Hij wil Europees voetbal spelen, wat Tottenham niet zal doen dit seizoen. Hij heeft nu een kans om naar een andere Europese topclub te gaan." 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!