'Nieuws uit PSV-ziekenboeg over De Jong, Lang, Obispo, Mauro Júnior en Oppegard'

'Nieuws uit PSV-ziekenboeg over De Jong, Lang, Obispo, Mauro Júnior en Oppegard'

17-07-2023 19:32
42

PSV-trainer Peter Bosz heeft goed nieuws uit de ziekenboeg gekregen. Luuk de Jong en Noa Lang hebben allebei de groepstraining hervat en zijn weer volledig fit, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Op zijn eerste PSV-training raakte Lang direct geblesseerd en moest hij van het veld getild worden, waardoor de schrik er goed in zat. Al snel werd echter duidelijk dat de blessure van de aankoop meeviel. Nu is Lang zelfs helemaal hersteld. Dat geldt ook voor De Jong, die in de afgelopen weken met zijn fitheid worstelde.

De Jong en Lang hebben de groepstraining maandag volledig hervat in Oostenrijk, waar PSV momenteel een trainingskamp belegt. De verwachting is dat de twee ook van de partij zullen zijn als PSV gaat oefenen tegen FC Augsburg. Dat duel staat zaterdag op het programma.

Armando Obispo, Mauro Júnior en Fredrik Oppegard zijn voorlopig niet van de partij bij PSV. Het drietal is nog altijd geblesseerd en zal ook in de komende periode moeten revalideren. Het lijkt erop dat Obispo, Júnior en Oppegaard nog niet fit zullen zijn als PSV aan het seizoen begint.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!