Steun voor Mbappé: 'We hopen dat er een goede oplossing komt'

Steun voor Mbappé: 'We hopen dat er een goede oplossing komt'

23-07-2023 23:31
68

Kylian Mbappé krijgt steun van zijn teamgenoot Marquinhos. De aanvoerder van Paris Saint-Germain hoopt dat de Franse wereldster in de hoofdstad van Frankrijk blijft, al is die kans erg klein. 

PSG ligt momenteel in de clinch met Mbappé. Zo wil de aanvaller zijn contract niet verlengen in Parijs, waardoor hij volgend jaar transfervrij zou vertrekken. Daar wil PSG niet aan meewerken. De club wil hem dan ook deze zomer nog verkopen. "Het is een moeilijke kwestie", aldus Marquinhos op de persconferentie. "Het is een exceptionele speler, maar het is een beslissing die door het management wordt bepaald. We willen dat de beste spelers bij ons spelen en we hopen dat er een goede oplossing komt."

Eerder deze week maakte PSG een statement door Mbappé niet mee te nemen op trainingskamp naar Japan. Volgens het Franse L'Équipe denkt PSG dat de aanvaller reeds een akkoord heeft gesloten met Real Madrid, waardoor men tot deze beslissing is gekomen om de druk op te voeren. Ook Chelsea en verschillende clubs uit Saudi-Arabië zouden interesse hebben in Mbappé.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!