'Geertruida-vertrek dreigt nog altijd, recordbedrag in zicht voor Feyenoord'

'Geertruida-vertrek dreigt nog altijd, recordbedrag in zicht voor Feyenoord'

05-08-2023 09:28 Laatste update: 09:33
108

Voor Feyenoord dreigt nog altijd het gevaar dat Lutsharel Geertruida vertrekt, aldus het Algemeen Dagblad. RB Leipzig legde eerder deze week een derde bod neer bij de Rotterdammers, die het recordbedrag voor Orkün Kökcü inmiddels in zicht zien komen. 

Geertruida, die al langere tijd in de belangstelling staat van Leipzig, speelde vrijdagavond mee in het verloren duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal. 'Vooral voor hem was het verlies in de eingen Kuip tegen PSV een flinke domper', tekent het AD op. De aanvoerder van Feyenoord had graag nog een prijs willen winnen, wetende dat er op de achtergrond veel speelt omtrent transfergebied. 

Wedden

Meer odds

Vertegenwoordigers van Leizpig meldden zich deze week namelijk voor de derde keer in Rotterdam met een nieuwe poging om de 23-jarige verdediger naar de Bundesliga te halen. Naar verluidt gaat het om een aanbieding bestaande uit een vaste transfersom van 25 miljoen euro. Daar zouden later nog bonussen en een doorverkooppercentage bovenop kunnen komen. 'Inmiddels komt het recordbedrag dat de Rotterdammers voor Orkün Kökcü vingen van Benfica in zicht, als Dennis te Kloese überhapt wil meewerken aan een vertrek', zo is te lezen. 

Het is vooralsnog onduidelijk hoe Feyenoord denkt over het nieuwe aanbod van Leipzig. Te Kloese, de algemeen directeur van de club, liet onlangs nog weten dat Feyenoord de insteek heeft om de geboren Rotterdammer te behouden voor de club.