Perez geïmponeerd na Feyenoord - PSV: 'Veel zin om hem te gaan volgen'

Perez geïmponeerd na Feyenoord - PSV: 'Veel zin om hem te gaan volgen'

05-08-2023 10:28
111

Noa Lang heeft één wedstrijd voor PSV nodig gehad om Kenneth Perez voor zich te winnen. De analist van ESPN is vol lof over de matchwinner in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

PSV klopte Feyenoord in De Kuip door een laat doelpunt van Lang (0-1). "Ik heb wel dingen gezien waar ik enthousiast van word bij Lang", begint Perez. "Ik heb Lang niet echt gevolgd in België, maar wat ik goed vind om te zien is dat hij ook diepgaat. Dat hij niet alleen maar in de bal komt."

Wedden

Meer odds

"Want hoeveel buitenspelers, zeker degenen die zichzelf geweldige voetballers vinden - en dat vindt Lang zichzelf denk ik wel - komen niet alleen maar in de bal? Ik houd van buitenspelers die ook aanvoelen waar de ruimte is. Dat is een pre voor een buitenspeler."

Tekst gaat verder onder tweet

Perez noemt Lang ook 'voetbalintelligent'. "Het is een speler die weet waar de bal gaat vallen, waar de ruimte ligt, waar de kansen liggen voor hem en zijn teamgenoten. Ik heb veel zin om hem te gaan volgen. Ik ben hem eerlijk gezegd een beetje uit het oog verloren, omdat hij in België speelde (bij Club Brugge, red.)."