'Luis Enrique voelt zich ongemakkelijk over in ballingschap verkerende Mbappé'

'Luis Enrique voelt zich ongemakkelijk over in ballingschap verkerende Mbappé'

05-08-2023 18:41 Laatste update: 18:43
19

Luis Enrique voelt zich niet comfortabel met de situatie van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain. De Spaanse trainer wil de topspits op het veld zien en is het oneens met het besluit van de Franse club om de speler te verbannen. 

Volgens RMC Sport ziet Enrique het niet zitten om Mbappé buiten de wedstrijdselectie te houden. Het is nog steeds niet bekend of Mbappé op 12 augustus, wanneer de competitie weer voor PSG begint, op de tribune zal plaatsnemen of bij de selectie zal horen. Clubvoorzitter Nasser Al-Khelaïfi is zich bewust van de mening van Enrique, die de speler wil gebruiken.

Mbappé weigert bij de tekenen bij de Franse club en daarom wordt de spits al enige tijd buitenspel gehouden. De spits mocht niet mee op de voorbereidingstour in Azië en traint voorlopig mee met andere spelers die weinig perspectief hebben bij de club, zoals Georginio Wijnaldum. Adviseur Luis Campos bemiddelt iedere dag met Mbappé, maar kan niet voorspellen welke uitkomst er zal komen tussen club en speler. PSG verdenkt Mbappé ervan al een voorakkoord te hebben gesloten met Real Madrid, waar hij in 2024 zou kunnen aansluiten.