'Mogelijk snelle oplossing voor Feyenoord: Torino wil 7 miljoen betalen'

'Mogelijk snelle oplossing voor Feyenoord: Torino wil 7 miljoen betalen'

12-08-2023 09:01
96

Feyenoord kan Marcus Pedersen mogelijk nog verkopen. De Noorse rechtsback geniet serieuze interesse van Torino, meldt het Algemeen Dagblad.

De Serie A-club zit al langer achter Pedersen aan en zou de transfer komende week voor zo'n zeven miljoen euro kunnen afronden. Ook de Italiaanse transferexpert Alfredo Pedullà schrijft dat Torino aan de Feyenoord-verdediger denkt. Zijn komst zou wel afhankelijk zijn van een vertrek van Stephane Singo, die wordt begeerd door AC Milan en Atalanta Bergamo.

Feyenoord haalde met Bart Nieuwkoop al een nieuwe rechtsback in huis. Het jeugdproduct werd gekocht als beoogde vervanger van Lutsharel Geertruida, maar diens overstap naar RB Leipzig viel in het water. "Nu zitten we wel erg ruim in de opties voor de plek van rechtsback. Misschien dat er nog iets gaat gebeuren op dat vlak", beaamde Arne Slot vrijdag al op de persconferentie.

De 23-jarige Pedersen kwam in de zomer van 2021 voor iets meer dan een miljoen euro over van Molde FK. Hij speelde 87 duels voor de Rotterdammers, waarin hij zeven assists leverde.